A maglisztek helyett használhatunk egyéb liszteket is: zabpehelyliszt, szénhidrát csökkentett liszt, barna rizsliszt ugyanolyan jó. 🙂 Mi most szezám- és lenmaglisztekkel készítettük el.
Hozzávalók:
- 285 g zsírszegény túró
- 20 g lenmagliszt
- 20 g szezámmagliszt
- 1 tojás
- 50 g pulykamell sonka
- 30 g kukorica
- 40 g paradicsompüré
- 120 g light mozzarella
- só, fűszerek
A túrót, a tojással és a lisztekkel alaposan összekeverjük, sózzuk és egy pici pizza fűszerkeveréket is szórhatunk hozzá. 200 fokon 15 percet sütjük. Ha elősütöttük, megkenjük a paradicsompürével, erre jöhetnek a feltétek és ismét 15 percet sütjük 180 fokon.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: