Egy csipetnyi egészség

Almás répasaláta

Nem a megszokott köret, az biztos, viszont natúr-, rántott húsokhoz remekül illik. Fogyaszthatjuk ebédre, vacsorára. 🙂 Merjünk új ízkombinációkat is kipróbálni, ne csak az ecetes saláta, a párolt rizs legyen a tányérunkon! 😉

Hozzávalók:

  • 2 kicsi alma
  • 2 kisebb – vagy 1 nagyobb sárgarépa
  • 125 g natúr joghurt
  • 1 ek. mustár
  • só, fehér bors
  • pici citromlé

Az almát lereszeljük, a sárgarépát megtisztítjuk, majd szintén lereszeljük. A joghurtot sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt, frissen facsart citromlevet öntünk hozzá végül hozzákeverjük az almát és a sárgarépát, alaposan összedolgozzuk és tálalásig hűtőben hagyjuk.

 

almás répasaláta2

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!