Aki szereti a kókuszos ízvilágot, akkor annak kötelező ezt a tésztát elkészíteni. 🙂 A recept szerint elkészítve tejtermékmentes, de plusz sajttal lehet fokozni az ízét.
Hozzávalók:
- 80 g durum tészta
- 60 g sonka (magas hústartalmú)
- fél marék friss petrezselyemzöld
- 3 ek. sűrű kókusztej
- 1 ek. kókuszolaj
- só, bors
Lobogó vízben feltesszük főni a tésztát. Míg fő a kókuszolajon megpirítjuk a kockára vágott sonkát, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. Hozzáöntjük a kókusztejet, ha szükséges pici vízzel hígítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ha elkészült ráöntjük a megfőtt tésztát, alaposan összekeverjük és tálalhatjuk is.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: